geox sportcipő

Geox sportcipő kicsiknek és nagyoknak

A neonos hatású kiscipők garantáltan felkeltik a gyerekek figyelmét. A Geox sportcipők neonos megoldással nemcsak azért előnyösek, mert járás közben világítanak, hanem hihetetlenül kényelmesek, légáteresztőek és strapabíróak egyaránt.

Ha formálisabb esztétikára van szüksége, akkor is válogathat a Geox sportcipők széles választékából, ami kiváló megoldás, ha olyan lábbelit szeretne, amit iskolai ruhákhoz kell felvenni. Ez a típusú lábbeli a legmagasabb szintű kényelmet és a jó közérzetet biztosítja. A nyomott bőrhatású anyagból készült modell aktív energiával és vonzó esztétikával rendelkezik, ezért nem fogja megbánni, ha ezt vásárolja meg a gyermekeinek. Kényelmes és légáteresztő, mivel úgy tervezték, hogy jó közérzetet varázsoljon a hétköznapi rutinba, kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

A hajlított bőr hatású anyagból és nejlonból készült Geox sportcipő sötétkék és világosszürke színben is kapható, kiemelkedő modern megjelenéssel, valamint a legújabb trendeknek megfelelő masszív kialakítással.