Gyorsdaraboló fához, fémhez, műanyaghoz

Barkácsolás közben gyakran használt anyag a fa. Ennek a méretre vágása és feldarabolása elég sok időt vesz igénybe, kivéve akkor, hogyha kéznél van egy gyorsdaraboló, amivel precíz vágásokat lehet ejteni.

Gyorsan és biztonságosan lehet használni, a láncfűrészekkel szemben, mivel azok nem alkalmasak a precíz munkára. A kézi fűrészekkel is pontos vágásokat lehet ejteni, azonban ez a megoldás rengeteg energiát emészt fel és kifejezetten időigényes.

A minőségi szerszámgépek, amelyek a szerszamkell.hu webáruház kínálatában találhatóak, leegyszerűsítik a nehezebb feladatokat és felgyorsítják a munkafolyamatot. A gyorsdaraboló természetesen nemcsak faanyag mértre szabására használható. A vágókorong cserélhető, ezért lehet használni műanyag, illetve fémelemek vágására is.

A gyorsdaraboló másik változatát a szalagfűrészek képviselik, amelyekkel ívelt vágások is kivitelezhetőek. Ezek a precíz szerszámok megállják a helyüket otthoni, illetve ipari környezetben egyaránt. Az állítható irányzéknak köszönhetően, a gyorsdarabolóval szögben is vághatunk.