Baileys ár

Igazán kedvező Baileys ár

Vidékünkön az elmúlt évszázadokban a sör, a bor és a pálinka voltak elterjedve. Napjainkban már sok külföldi különlegesség is beszerezhető, költséghatékony módon.

Példának okáért, a Baileys ár nem túl magas, így mindenki megengedheti magának, hogy élvezze a különleges ízét ennek a finomságnak. Maga az ital ír származású, a hagyományos ír whisky és a friss tejszín harmonikus keverékéből lett megkomponálva, leginkább a hölgyek örömére.

A Baileys ár megfizethető. Ez a 17%-os alkoholtartalmú krémlikőr igen minőségi, főképp az alapanyagainak hála.  A fő összetevői mellett, tartalmaz még cukrot és aromát is.

Az ételallergiában szenvedőknek mindenképp érdemes elolvasniuk a fogyasztást megelőzően a palackon található, vastagon kiemelt információt ezzel kapcsolatban. A bársonyos állagú nedű tálalási javaslata jégbe vagy kávéba töltve, esetlen önálló javasolt. A Baileys ár variál attól függően, hogy Cappuccino, Irish Americano, Latte vagy éppen forró csoki, esetleg jegeskávé formájában kerül forgalomba.