Igazi finomság az Acana kutyatáp

Nem mindegy, hogy mivel etetjük a kis kedvenceinket, mert fontos a minőségi tápok adagolása, az egészségük megőrzése érdekében. Friss kanadai élelmiszerekből készül az Acana kutyatáp, ugyanis ez a gyártó nem használ a termékeihez árutőzsdén vásárolt, többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat.

Kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, a több ezer tó és a Csendes-óceán által nyújtott élelmiszerek képezik az alapanyagát. Egyedi gyártástechnológiával vannak előállítva az Acana kutyatáp mindegyik fajtája, ezért a minőségük rendkívül magas.

Több mint 50 országban forgalmazzák ezeket a tápokat és megfelelnek az összes kisállat eledelekre vonatkozó előírásnak. Természetesen, amikor vásárolni szeretne, a kutyája súlyának, korának megfelelő tápot kell kiválasztania.

A webtap.hu webáruházban minden termék mellett leírást talál, amiből kiderül, hogy milyen méretű kutyusoknak ajánlott, miből készült az adott Acana kutyatáp. Válassza ezt a finomságot a négylábúnak és örüljön a vitalitásának, csintalanságának!