indukciós palacsintasütő

Indukciós palacsintasütő tapadásmentes bevonattal

Az elektromos áram gerjesztése által működő főzőlapra való serpenyőnek alacsony, ferde peremmel kell rendelkeznie, hogy a megsült étel könnyen lecsússzon és a termék sütés közben spatulával forgatható legyen. Az indukciós palacsintasütő nem kell vastag aljjal rendelkezzen, mert az esetében a hangsúly az egyenletes melegítésen van.

Az edénynek 20-25 cm átmérőjűnek kell lennie. Az indukciós palacsintasütőnek hosszú, kényelmes fogantyúval kell rendelkeznie, ami használat közben nem forrósodik fel és nem esik ki fordítás közben. A túl nehéz edények nem alkalmasak nagymennyiségű palacsinta készítésére, ezért nincs értelme túlfizetni az öntöttvas termékekért.

A tapadásmentes bevonattal ellátott alumínium indukciós palacsintasütő tökéletesen megfelel a feladatnak. Az alumínium nem olyan nehéz, mint az öntöttvas, ezért jelentősen csökken a főzőlap sérülésének kockázata. Most már Önnek is van elképzelése arról, hogy milyen az indukciós palacsintasütő. Már csak annyi van hátra, hogy megvásárolja, kipróbálja és megossza a visszajelzéseit másokkal!