Háztartási kuka

Irodai és otthoni kuka

A szemetes megvédheti a helyiséget a különböző hulladékoktól. Ezen kívül a modern háztartási kuka stílusos kiegészítővé válhat a belső terekben.

A curver.hu online áruház széles választékot kínál a konyhába, a fürdőszobába vagy az irodába. Vásárláskor vegye figyelembe a helyiség típusát, amibe a szemétgyűjtő edény kerül. Az irodákba az egyszerű kosár is megfelelő lesz, mivel az ilyen helyiségekben ritka az élelmiszer jellegű termékek pazarlása.

Az elhasznált papír tárolására egy fonott tartály tökéletes alternatívát szolgáltat. Ennek a költsége minimális, és el tudja látni a termet mindazzal, amire szükség van.

A konyhába azonban nagyobb térfogatú kukát kell választani. Még ha egyetlen ember használja is azt, az ételmaradékok mindig nagyon gyorsan felhalmozódnak, ezért nem érdemes túl kicsi típust vásárolni. A konyha felszereléséhez jó lehetőségként szolgál a beépített tartály. Egy speciális fülkébe van beszerelve és a fedele automatikusan kinyílik. Az ilyen kuka nagyon kényelmes akkor, ha a keze piszkos vagy foglalt és nincs módja a fedél felemelésére.