kalligráfia

Kalligráfia készletek és kiegészítők

A szépírás nagyszerű módja annak, hogy elegáns, dekoratív hatást adjon minden dokumentumhoz! A kalligráfia a szépírás görög megfelelőjéből származik. A nálunk kapható kellékgyűjtemény lehetővé teszi, hogy gyakoroljon és írjon különféle gyönyörű stílusokban. Próbálja ki magát egy 17. századi gótikus írásban vagy kísérletezzen a modern kalligráfia finom, gördülékeny vonalaival!

Ahogy egyre fejlettebb technológia veszi át az uralmat az életünkben, úgy mind többen fedezik fel újra a toll papírra helyezésének terápiás hatását. Az elmúlt 5-10 évben az analóg termékek tömeges újjáéledését tapasztaltuk. A jegyzetfüzetek és a tervezők népszerű árucikkek a könyvesboltokban, de egyre nagyobb teret hódítanak a műhelyek is.

A kézírás művészete ma már nem az alapfokú oktatás köve, mint régen, amikor mi és szüleink gyermekek voltunk. Az igazság az, hogy ez nem csökkenti a kézírás és a kalligráfia jelentőségét, ameddig csak emlékezünk, írunk és ez számos előnnyel jár. Gyakoroljuk a szépírást napi rendszerességgel!