szobatermosztát

Kellemesebb légkör szobatermosztáttal

Dideregve felkelni az éjszaka közepén, kimondottan kellemetlen dolog. Kinek van ilyenkor kedve a fűtéssel vacakolni? Nyilván senkinek, ezért inkább magunkra húzunk még egy takarót, ha a hálóban nincs szobatermosztát.

Ezzel az eszközzel elfelejthetjük ezeket a kellemetlen estéket. Miután beépítésre kerül a szobatermosztát, jóval kellemesebb lesz a lakásban tartózkodni. Sokkal egyszerűbb lesz így vezérelni a vezetékes fűtési rendszert, mint manuálisan.

A fűtőtestek állítgatása hosszútávon nem kifizetődő, ráadásul sok időt felemészt, amíg megtaláljuk a pontos értékeket. Ahogy megváltozik kint a hőmérséklet, ismét kezdhetjük elölről. A szobatermosztát vezeték nélküli technológiát használ. Csak néhány gombnyomás és a rendszer automatikusan igyekszik szinten tartani a kívánt hőmérsékletet.

Így sohasem lesz túl meleg vagy túl hideg az adott helyiségben. Az sem jó, hogyha a hálószobában szaunához hasonlító körülmények uralkodnak, míg a nappaliban egy jégverem vár minket. Ennek az egészségünk szempontjából is lehetnek hátránya, amit kiküszöböl a szobatermosztát.