kötéllétra

Kényelmes, tartós és csúszásmentes kötéllétra

Ez az eszköz bármelyik otthoni játéksarokban vagy játszótéren a gyermekek szórakozásának kedvenc kelléke. Azonban a szórakozáson kívül, a kötéllétra sokkal fontosabb funkciót is betölt a csemeték testének, csontozatának és izomzatának fejlesztésében, megerősítésében.

Az egyensúlyérzék szintjének növekedése, a reakciók és a mozgások gyorsaságának fejlődése és még sok más hasznos eredmény is szemmel látható lesz, ha egy szülő kötéllétrát vásárol és lehetőséget ad a gyermekének, hogy azt mindennap megmászhassa. A létrák kötélének alapja szintetikus és mesterséges anyagok hozzáadása nélkül készül, így nem okoz allergiás reakciókat a bőrén.

Számunkra ez a legfontosabb, mert törődünk a kis vásárlóink egészségével és azt szeretnénk, hogy a termékeink örömet szerezzenek nekik, tehát ne váljanak betegségek vagy kellemetlenségek okává. A különféle kötéllétra modellek lehetővé teszik, hogy a szülők kiválasszák a legjobb megoldást és megörvendeztessék a kicsinyüket azzal, hogy kedvet kapjon egy középkori vár megrohamozásához.