kihúzható asztal

Kihúzható asztalt a vendégsereg érdekében!

Van megoldás arra, amikor az ember szeretne helyet spórolni és vendégeket fogadni egyszerre? Erre lett kitalálva a kihúzható asztal. Magyarországról általánosságban elmondható, hogy a kisebb helyiségek a jellemzőek. Az apró szobák mellé kicsi nappali jár, amibe a fotel, a tévé és a szekrény sok helyet el szokott foglalni. Ahhoz, hogy ne érezzük magunkat teljesen bezárva, sokszor nem marad más lehetőség, mint kisebb étkezőasztalt választani. Igen ám, de ilyenkor jönnek a problémák.

Ha összeül a család vagy meghívjuk a barátainkat, akkor már csak a fotelben lesz hely, talán nem fér mindenki az asztalhoz. Szerencsére a kihúzható asztalt pont nekünk tervezték. Ilyenkor kapunk egy elfogadható alapméretet, ahol általában 4 ember kényelmesen elfér. Aztán amikor beállítanak a vendégek, akkor a 4 helyett hirtelen 6 vagy 8 személynek is lesz helye. Hogyan? Vannak olyan modellek, amelyeknek mind a két oldala kihúzható, de akadnak olyanok is, amiket úgymond szét kell hajtogatni. Ennek eredménye, hogy hirtelen több szabad hely áll a rendelkezésünkre, így a többiek is odaférnek.

A kihúzható asztal mellé, érdemes összehajtható székeket is tárolni, így amikor újra csak a szűk család van jelen, visszatehetünk mindent az eredeti állapotába. A praktikusság mellett, a dizájnra is mindig oda kell figyeljünk, így válasszunk inkább hosszútávra. Fontos, hogy jó minőségű kihúzható asztalt válasszunk, amelyeket még évek múlva is kényelmesen tudunk használni és ne kell attól félnünk, hogy esetleg széttörik.