Kiváló minőségű biztonsági fólia

Nagyszerű technológiának számít, aminek a kivitelezése egyszerű, azonban a végeredmény minden esetben lehengerlő lesz. A kisebb és a nagyobb épületek energiaszükségletét egyaránt csökkenti a biztonsági fólia. A bolti kirakatok védelme érdekében gyakran szokták alkalmazni a biztonsági fólia előnyeit.

Hogyha sérülés éri az üveget, nem fog széttörni, csupán elreped és egyben marad. Egy ilyen fóliával bevont üveget sokkal nehezebb széttörni és nehezebb ezen keresztül a behatolás, ezért a biztonsági fóliát előszeretettel használják a magánházak esetében is.

Ezen felül UV védelemmel is el van látva, ami kiszűri a Nap káros sugarait. A Llumar már évek óta fejleszti ezeket a termékeket, amiket egyre több országban sikerrel alkalmaznak.

A graffitik is nagy problémát okoznak a legtöbb országban, ugyanis az utca művészei sokszor az ablakokra festenek. Azonban így nem lesz szükség a drága üvegcserére, vagy a vegyszeres tisztításra, hiszen egyszerűen csak le kell cserélni a biztonsági fóliát és az üveg máris olyan lesz, mint újkorában.