nyalósó

Könnyen beszerezhető a nyalósó

A haszonállat tartás egy nagyon komplex folyamat, amire komolyan oda kell figyelni. A megfelelő tápanyagokat muszáj biztosítani a négylábúaknak, különben azok csak lassan fognak fejlődni. Ahogyan a mi étkezésünk sem mellőzhet bizonyos létfontosságú elemeket, úgy van ez a többi élőlény esetében is. Ezért gyakori a nyalósó vásárlás, főleg a téli és kora tavaszi időszakokban.

A szabadban legelésző fajták valamivel több ásványi anyaghoz jutnak, mint a teljesen zárt rendszerben tenyésztett fajtársaik, ezért aztán gondoskodni kell a nyomelemek pótlásáról, olykor kiemelt mennyiségben. A nyalósó gond nélkül megvásárolható, akár több kilós kiszerelésben, jóformán minden szennyezőanyagtól mentes kivitelben.

A csomagolt kivitelek szállítása nagyon egyszerű, és még bizonyos ideig a tárolással sem lesznek problémák. A készítmények a NaCl mellett, még jó néhány összevevővel rendelkeznek, amik mind segítik az egészséges fejlődést. A nyalósó állandó jelenléte a nagyüzemi tenyéssz telepeken túl, a háztartásban lévő állatoknak is elengedhetetlen.