biokandalló

Környezetbarát berendezés a biokandalló

A látvány és hatékonyság olyan funkciók, amelyek teljesen különválaszthatóak, vagy éppen ellenkezőleg, szorosan összekapcsolódnak. Amennyiben inkább a hangulatteremtés a cél, akkor a biokandalló minden szempontból tökéletes választásnak minősül. Egyszerűen használható, nem igényel utólagos tisztítást a tűztér, hiszen az alkalmazott tüzelőanyag füst- és hamuképződés nélkül ég el.

Nincs környezetszennyezés semmilyen téren. A bio etanollal üzemelő tűztér rendkívül nagy formaválasztékban érhető el a kandallos.hu oldalon. Falra szerelhető és beépíthető biokandalló egyaránt található a kínálatban. Természetesen érdemes figyelembe vetni a műszaki leírósokat, mert némelyik változat alkalmas kiegészítő fűtőegységként üzemelni.

Ilyen formában nemcsak a látvány fog melegíteni, hanem valódi hőkibocsájtással számolhatunk. Mivel nincs szükség külön kémény kialakítására, ezért rendkívül helytakarékos és költséghatékony beszerelést tesz lehetővé. A biokandalló egyértelműen a modern kor kivételes csodája, amit megéri okosan felhasználni a helyiségek stílusfokának növelésére.