fiús játékok

Közkedvelt fiús játékok egy helyen

A gyerekek személyisége már egészen kicsi korban elkezd kialakulni. A személyiség alakulását számos tényező befolyásolhatja, de ebben a korban leginkább az otthoni környezet és a játékok vannak a középpontban. A fiús játékok nagy népszerűségnek örvendenek és ezeket mindenki jól ismeri.

A játékautók, az építőkockák a játék katonák népszerűbbnek számítanak a kisfiúk körében. Persze nincs kőbe vésve, hogy ezekkel ne játszhatnának a kislányok, ugyanúgy ahogy néhány fiúcskát a babázás köt le. A fiús játékok között ugyanis megtalálhatóak a különféle szuperhős bábuk.

Pókemberrel, Amerika kapitánnyal, Batman-el egy egészen egyedi történetet játszhatnak el. Ilyenkor a történetet ők írják és az egész alakulásának csak a fantáziájuk szabhat határt, a képzelőerejük pedig folyamatosan fejlődik.

Legyen szó lányos vagy fiús játékokról, a kulcsszó mindkét esetben a fejlesztés. A különféle készségek fejlesztése önfeledt szórakoztatás által, hiszen nincs is jobb, mint játszva tanulni és elsajátítani a különféle dolgokat, amiket azután a hasznukra fordíthatnak az életben.