mellbimbó tapasz

Legyünk szabadok, viseljünk mellbimbó tapaszt!

Mindig lesznek olyan pólók, amiket azért nem veszünk fel, mert a háta közepén kilátszik belőle az aznap viselt melltartónk. Mivel ez egy rendszeresen megjelenő probléma, így a tervezők kitalálták a mellbimbó tapasz nevű apró segítségét, ami pont ezt a problémát oldja meg. Ha még sohasem hallottuk a mellbimbó tapasz kifejezést, akkor is sejtjük, hogy miről van szó.

Egy olyan tapaszról, ami a mellbimbóra kerül. Vannak hölgyek, akik szeretik a mellük formáját, szívesen mennek szabadon, de van egy problémájuk. A hideg levegőtől a bimbók azonnal az égnek állnak, ami minden tekintetet mellmagasságba von és eléggé zavaró tud lenni.

Sokan csak azért veszik fel a kényelmetlen melltartókat, mert nem akarják elviselni a többiek bámulását. Nekik van egy jó hírünk, mivel végre kipróbálhatják a mellbimbó tapaszt és újra szabadon mászkálhatnak egész nap. Ezek a tapaszok öntapadósak és általában csak egyszer lehet használni, de a fontos eseményekre megéri beszerezni párat. Az estélyi ruha meg fogja hálálni, hogy figyelünk a részletekre.

A nagyméretű alakformáló body viselése nem szégyen

A mellbimbó tapasz után már csak egy problémánk maradt, a derékon mozgó zsírréteg. Ha ettől is gyorsan akarunk megszabadulni, akkor a nagyméretű alakformáló body kell a szekrényünkbe, ami kényelmesen megoldja a látható gödröket is.

Lehet, hogy valaki hónapok óta diétázik, de egyszerűen nem látja a változást, vagy éppen annyira sokat dobott le magáról, hogy a lógó bőr maradt utána. Ilyenkor egy nagyméretű alakformáló body azonnali eredményeket hoz, mivel a párnácskákat simává varázsolja, mi pedig a legszorosabb ruhánkba is bele tudunk bújni.

Tény és való, hogy az embernek szeretnie kéne a testét, azonban a tévében látott reklámok és az utcán látott vékony lányok miatt sokszor érezzük rosszul magunkat. Nincs azzal semmi gond, ha bizonyos napokon szeretnénk feszes testtel menni, ne érezzük magunkat kényelmetlenül, ha vágyunk a szépre! A nagyméretű alakformáló body bármikor használható, úgyhogy végre mi is önfeledten tudunk mosolyogni a többiek között.