kandallók

Lenyűgöző kandallók a felhozatalban

A Technical Kandalló már 28 éve fogadja budapesti bemutatótermében a látogatókat. Itt mindenkor szemügyre vehetőek a legújabb trendeknek megfelelő kandallók és a hozzájuk tartozó kiegészítők.

A cég weboldalán egy virtuális sétát is tehetünk, így az otthonunk kényelméből tekinthetjük meg a 81 kiállított kandallóbetétet, amelyek között 24 típus a komplett burkolattal együtt szerepel a választékban. Modern darabok 2 különböző tűztércsaláddal, vízteres modellek radiátorokhoz és padlófűtéshez, a légteret közvetlenül melegítő öntvény termékek, illetve elektromos kandallók várják az érdeklődőket. Utóbbiak beépíthető és falra szerelhető verzióban is elérhetőek.

A Technical Kandalló csapata a tervezéstől a beépítésig vállalja az egyedi igények megvalósítását. A cég családi vállalkozásból nőtte ki magát egy meghatározó piaci szereplővé, szenvedélyüknek és kitartó munkájuknak köszönhetően prémiumminőségű, hosszú élettartammal rendelkező kandallók szerepelnek a termékek között. Lazuljunk el mi is egy csodás darab mellett pihenve!