lomtalanítás

Lomtalanítás könnyen és nyugodtan

Otthona körül felgyűltek a hulladékok, amelyektől hosszú gondolkodás után ideje lenne végre megszabadulni? Cégünk a lomtalanítás leegyszerűsítésére törekszik, ezért ha nem szeretné ezzel a kevésbé kellemes dologgal tölteni az idejét, ne habozzon, hanem keressen fel minket és kérje munkatársaik segítségét!

A lomtalanítás alatt igyekszünk nem zavarni a szomszédokat a zajjal és törekszünk arra, hogy a feladatot minél gyorsabban, azonban mégis alaposan hajtsuk végre. Nem szükséges a csomagolással bajlódnia, mert munkatársaink azt is elvégzik Ön helyett! Adott esetben időpontot egyeztetünk és ingyen felmérjük a helyszínt meg a körülményeket. 

Magyarország minden részén elérhetőek a szolgáltatásaink. A feleslegessé vált cuccokat egyenesen a legjobb helyre, tehát a hulladékkezelőhöz visszük, ahová Ön az alapdíj mellett, köbméterenként 2.000 Ft árra számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk a lomtalanítást! Csak dőljön kényelmesen hátra és ne aggódjon többé emiatt, mert mi örülünk, ha a segítségére lehetünk!