u alakú sarokülő

Magas nívójú U alakú sarokülő

Egy nagyobb méretű nappaliba megfelelő bútorok is kellenek ahhoz, hogy maximális kényelmet nyújtsanak a tulajdonosaiknak. A megszokottnál nagyobb ülő- és fekvőfelületet biztosít az U alakú sarokülő a család összes tagjának, amin elférnek mindnyájan, sőt, még a barátok is! Ezen kívül, a legtöbb modell kihúzható, ágyneműtartóval ellátott, valamint vendégágy funkcióval is rendelkezik.

A butorcity.hu webshop választékos termékpalettáján több stílusos, modern formatervvel büszkélkedő U alakú sarokülő is megtalálható, amelyek között biztosan szerepel az Ön ízlésének és a háza berendezésének leginkább megfelelő példány is. Balos és jobbos változatban egyaránt kaphatóak ezek a komfortos darabok. Csodálatosan mutat például a készleten lévő Emily balos U alakú sarokülő, aminek az alján barna textilbőr, az ülőfelületén pedig középbarna szövet látható. Ez a modell jelenleg árkedvezmény alatt áll, így lehetőség van a megvételére 39 500 Forinttal olcsóbban. Pontosan ennyi pénzt tudunk megtakarítani, ha ezt a garnitúrát választjuk. Ha belegondolunk, ennyiből akár a szőnyegeket is újakra cserélhetjük, így létrehozva a nappaliban egy teljesen egyedi designt és hangulatot.

Persze, ahány ember, annyiféle ízlés és ezt tudják a webáruház üzemeltetői is, így az említett ágyon kívül, számos más U alakú sarokülő szintén szerepel a gazdag felhozatalban. Méretben, kialakításban, bevonó szövet színében ezek a modellek különböznek, azonban mindegyikről elmondható, hogy magas nívót képviselnek és tartósak. Válassza Ön is az U alakú sarokülő előnyeit!