Makita lombfúvó

Makita lombfúvó, az ideális levéleltakarító

A kertesházzal rendelkezők tudják, hogy az őszi levelek nézegetése igazából csak jól sikerült fotókon élvezetes. Az őszi lombhullás időszakában a lomb eltakarítása inkább egy megoldásra váró feladat, különösen akkor, ha több fa is van a lakóhelyünk közelében.

Ha nem szeretnénk, hogy pár nap alatt bokáig járjunk az esős időben sáros masszává összeálló falevelekben, több megoldási lehetőség is kínálkozik. Használhatunk seprűt, ami nem mindig végez tökéletes munkát, vagy ott a jól bevált Makita lombfúvó család tagjai, amelyek gyorsan és tisztán dolgoznak.

A legkisebb sarokból is kifújja a fennakadt leveleket és minden mást is, ami nem mutat jól, mondjuk egy utcafronti járdán. A Makita lombfúvó nagy fúvási sebessége a fejlett technológiánk köszönhetően alacsony zajszinttel jár, ezáltal a szomszédokat garantáltan nem fogja zavarni. A kicsi súly és az erős, hosszú élettartamú akkumulátor, valamint az ergonomikus kialakítás jellemző a Makita lombfúvóra.

Ezek jól tükrözik a gyártó hagyományait és filozófiáját, valamint azt a tényt, hogy a kiváló minőségű eszköz önmaga legjobb reklámja is egyben.