vésőkalapács

Makita vésőkalapács számos kivitelben

Az építőiparban számos innovatív fejlesztésű kéziszerszám és berendezés áll a munkavégzők rendelkezésére. Egy minőségi Makita vésőkalapács megléte jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a bontási munkálatokat, legyen szó a régi vakolat eltávolításáról vagy a beton feltöréséről. Számos vésőkalapács áll az érdeklődők rendelkezésére a keziszerszamshop.hu webáruházban, ami hatalmas raktárkészlettel és kínálattal rendelkezik ebben a termékkategóriában és még országos szinten is szállít.

A japán gyártmányú gépek esetében a tervezők sok időt fektettek a tervezésbe és a prémium alapanyagokból álló felépítésben. Mindegyik modell el van látva a vibrációt elnyelő gumírozott bevonattal, így a használat a lehető legkomfortosabb.

Az SDS-Max szárbefogásnak köszönhetően, a vésőrész stabil, a feladatvégzés pedig pontos. A választásnál ajánlott a leadott ütésszámot és az energiát figyelembe venni. A legtöbb vésőkalapács esetében, az adott munkafázisnak megfelelően állítható be a vésőpozíció, ezzel pedig fokozható a teljesítmény.