megállító tábla

Megállító tábla különböző formákban

Ennek a mobil utcai szerkezetnek a célja, hogy felhívja a járókelők figyelmét. Ez egy egyszerű és tömör, mégis hatékony módja a figyelemfelkeltésnek az üzletek előtti vagy kültéri használatra a profireklamtól. A megállító tábla különböző formákban, műanyagból vagy fémből készülhet. Rendelhető szabványos vagy egyedi formában, ami csak a megrendelő logóját vagy az akciókról, kedvezményekről szóló csábító információkat jeleníti meg.

A megállító tábla segít a vásárlóknak észrevenni Önt, ha az irodája vagy az üzlete olyan helyen található, ahol kevés a járókelő vagy nagyobb számú más kiskereskedelmi üzlet van a közelben. Ez a kültéri reklámszerkezet azért kényelmes, mert nincs tartósan rögzítve és az egyik helyről a másikra mozgatható, felvehető és különböző helyeken megjeleníthető.

A reklámozási potenciálja abban rejlik, hogy közvetlen kapcsolatban van az előtte elhaladó emberekkel és sok információt hordoz. A megállító tábla ára a kiválasztott anyagtól és az ügyfél személyes kívánságaitól függően változik.