burkolatszintező ék

Megéri bevetni a burkolatszintező éket

Végignézve otthon a különböző helyiségeket, joggal gondolhatjuk azt több év után, hogy érdemes lenne egy nagyobb felújítást végezni. A régi felületek feltörése a konyha és fürdő esetében nem éppen vidám mulatság, de egyértelműen megéri, hiszen a végeredmény magáért beszél majd. A mázas kerámialapok helyett, a természetes burkolóanyagok remekül festenek.

Persze a burkolatszintező ék mondhatni kötelező elem a művelet során. Az egyenletes felület létrehozása jóformán csak ilyen módon biztosítható. A nagyobb átmérővel rendelkező és vékonyabb csempék esetében a TLS-PRO nagy burkolatszintező ék az ideális eszköz a célra.

Hiába történik vízszintező segítségével a lapok beállítása, mert a további munkálatok során, valamint száradáskor a felületek hajlamosak kisebb-nagyobb mértékben elmozdulni. Az amúgy is több kilogrammos súllyal rendelkező csempék valamelyik sarka jobban belesüllyedhet a ragasztóba és máris kész a fogazott felszín. A burkolatszintező ék ezt könnyedén megakadályozza, ezért sem érdemes kispórolni az alkalmazását.