próbasmink

Meggyőző érvek a próbasmink mellett

Szükséges vagy sem? Ez a kérdés szinte minden menyasszonyt aggaszt a próbasmink fontosságával kapcsolatban. Nézzük meg közelebbről, miért övezi annyi vita ezt a témát! Minden lánynak van egy tökéletes esküvőre vonatkozó elképzelése a fejében. Ebben szerepel a ruha, a cipő, a frizura, a fotós, a helyszín.

De ki vásárolna ruhát anélkül, hogy felpróbálná vagy foglalna le egy éttermet anélkül, hogy először élőben látná? Akkor miért kellene elzárkózni a próbasmink elől? Annak az ismeretében, hogy miként fog kinézni a nagy napon, a menyasszony sokkal nyugodtabb lesz. Ez a fontos esemény már amúgy is tele van izgalommal és szorongással, miért tetőzné ezt még eggyel?!

Ezen kívül, ha az ara még nem biztos abban, hogy pontosan milyen kinézetet szeretne, a próbasmink nagyszerű lehetőség arra, hogy kipróbáljon több lehetőséget. Már hónapokkal az esküvő előtt érdemes elmenteni azokat a képeket, amelyen a tetsző megjelenés szerepel.

A sminkes majd segít eldönteni és tanácsot adni a arcának leginkább megfelelő lehetőségről, ami az esküvő általános stílusához is illeszkedik. Ezen kívül, a próbasminkkel rengeteg idő is megspórolható, mert ha a külső minden részlete előzetesen kidolgozásra kerül, akkor ez kevesebb időt vesz igénybe az esküvő napján.

Ráadásul ezek az események gyakran meglehetősen korán kezdődnek. Nem lenne jobb plusz 1,5-2 órát aludni, illetve frissebbnek és kipihentebbnek lenni ezen a fontos napon? A próbasmink nemcsak a menyasszonynak, hanem a mesternek is szükséges, hogy megismerje a vendég bőrének sajátosságait és megtalálja a tökéletes megjelenést.