akkumulátoros fűkasza

Megkönnyíti a kerti munkát az akkumulátoros fűkasza

Előfordulhat, hogy a kertünkben túl magasra nő a fű, és a fűnyíróval már nem tudunk megbirkózni vele, esetleg bozótosabb, vastagabb szárú gazokkal kell elbánnunk. Ha van a háznál akkumulátoros fűkasza, akkor egyszerűen, könnyedén megoldható a feladat. A fűkasza egy egyenes nyelű, damilos vagy késpengés fejjel rendelkező szerszám, amellyel az erősebb szárú növényzetet tudjuk lenyírni, illetve a nehezebben elérhető helyeken való gyomtalanítást lehet elvégezni.

Az akkumulátoros fűkasza kiválóan alkalmas kertek, kisebb területek, útszegély, növényzetének karbantartására. Vásárlás előtt érdemes körülnézni a különböző teljesítményű fűkaszák között, és átgondolni, hogy mekkora lóerőre van igazán szükség.

Ha például csak kerti növények igazításához kell az akkumulátoros fűkasza, elég egy alacsonyabb teljesítményűt beszerezni. Azonban, ha erősebb szárú növényzet irtására szeretnénk használni, mindenképp a nagyobb teljesítményű kerti szerszámot válasszuk. Ilyenkor a damil helyett, a késpengés fejjel könnyebben és hatékonyabban végezhetjük a munkát.