fehér rum ár

Mert a fehér rum ár a földön jár!

A rum is az égetett szeszek egyike. Hagyományosan a nádcukor gyártás folyamata után fennmaradt melaszból vagy a cukornád levének lepárlásával készítik. Az érleletlen, vagy rövid ideig érlelt száraz, könnyű ital és ezen tulajdonsága miatt, a koktélok egyik legfontosabb alkotója.

A fehér rum ár kategória igen széles sávban mozog. Függ attól, hogy milyen típusú italt szeretne, melyik gyártó terméke után kutat, valamint milyen forrásból szeretné azt beszerezni.

Széles termékpalettánkon rengeteg fajtát kínálunk a vásárlóinknak, de mindegyiknek közös tulajdonsága, hogy egyformán magas minőségűek. Attól függetlenül, hogy milyenről beszélünk, maximális élményt nyújtanak a fogyasztóknak. A magas színvonalú fehér rum ár persze nem fillérekbe kerül, de azért nem is az elérhetetlen kategória.

A különböző akciók révén pedig kevesebb pénzért szerezhetjük be a nívós italt. A fehér változatot leginkább koktélokhoz használják, illetve a gyümölccsel ízesített fajták alapja. Viszont, ha rajong az ízéért, önmagában is fogyaszthatja.