lánykérés

Mi jön a lánykérés után?

A házasság egy hatalmas ceremóniát jelent, azonban előtte és utána is vannak fontos pillanatok. A lánykérés csak az első lépés a boldogsághoz vezető úton, azonban nagymértékben meghatározza, hogy miként alakuljanak a dolgok. Ilyenkor a fiúnak ki kell találnia, hogy miként teszi fel a nagy kérdést, amire már az interneten keresztül is találunk ötleteket.

Az a legjobb, hogy teljesen személyre lehet szabni, viszont mindennél jobban figyelni kell a hölgy személyiségét. Egyesek magányos vacsorára vágynak, ahol a pezsgőbe van elrejtve a gyűrű, mások inkább egy sűrű városban akarják megélni a pillanatot mindenki előtt. A lánykérés rengeteg lehetőséget rejt, aminek csak a képzelet szab határt.

De mi van akkor, ha egyszerűen nincs ötletünk? Ilyenkor profi segítséget is kérhetünk, akik az engedélyköteles helyeket is szabaddá teszik, így akár valamilyen rendezvényen, színházban vagy moziban is feltehetjük a nagy kérdést. Innentől kezdve a lánykérés tényleg felejthetetlenné válik és évekig mesélünk majd róla.

Az esküvő után jöhet a házassági évforduló

A következő lépés maga az esküvő, de itt még nem ért véget a lista. Ahogy az évek telnek, úgy válik egyre fontosabbá a házassági évforduló, amikor felidézhetjük a közösen eltöltött perceket és új dolgokat próbálhatunk ki. Kár lenne azt hinni, hogy csak az ötvenedik házassági évforduló érdemli meg a különleges helyszínt, hiszen az első, az ötödik és a tizedik is lehet nagy durranás.

Természetesen a jubileumi évben muszáj valami egészen újat tervezni, ami a fiatal korosztálynak is jó példát mutat, például újra szerelmet esküdhetünk a másiknak. Nincs annál szebb, mint amikor egy pár 50 hosszú év után is ugyanúgy vonzódik a társához és hajlandó újra letenni a szerelemről szóló ígéretét.

A házassági évforduló nekik és a gyermekeiknek is különleges alkalom lesz, amit egy profi csapatra bízva is meg lehet élni. Nem kell szenvedni a szervezéstől, csak annyi dolgunk lesz, hogy jól érezzük magunkat. Így lesz a lánykérésből egy egész életen át vezető út.