Milyen legyen a férfi óra?

Amikor ajándékot vásárolunk egy férfinak, figyelembe kell vegyük az illető stílusát. Ha olyan helyen dolgozik, ahol mindig elegánsan kell mutatkoznia, akkor a férfi óra vonalvezetése szintén elegáns, klasszikus kell legyen. Természetesen ötvözhető sportos színekkel és kialakítással, de ez sok esetben a gyártó kollekcióitól is függ. A Casio férfi óra egyike a legismertebb modelleknek, ráadásul abszolút sportos vagy éppen klasszikus változat egyaránt fellelhető.

Ez az egyetlen olyan óramárka, amelyik minden évben piacra dob egy-két újdonságot a Forma 1 miatt. De a Casio órák rengeteg filmben is felbukkannak a sztárok karján. A digitális és analóg karórák között ezüst és arany színek is dominálnak, a maszkulin kék árnyalatokon kívül. A tervezők leleményességének köszönhetően, a számlap üvege domborított, így nagyobbnak látszik. Aki mégsem rajong a Casio márkáért, annak ott az Orient. Az Orient által gyártott férfi óra a múlt század divatját hozza magával, nagyon mutatós az urakon akkor is, ha éppen dolgoznak és akkor is, ha üzleti vacsorán vesznek részt. Tartósságát és tökéletes, precíz működését maga a gyártó is garantálja. A webboltunk Magyarországon forgalmazója a Daniel Wellington óráknak is, ezért aki jó áron szeretne szép és minőségi modelleket vásárolni, annak itt a helye!

A fehér, egyszerű elosztással és elég széles arany, ezüst, valamint kék kialakítású mutatókkal ellátott, nem túl zsúfolt számlap teszi egyedivé a Daniel Wellington termékeket. A működés pontossága pedig a japán kvarc szerkezetnek köszönhető. Rendeljen kedvezményesen már ma férfi órát, a rendelését pedig rövid időn belül kiszállítjuk!