jóga ruhák

Mire figyeljünk, ha jóga ruhák után kutatunk?

Azok az emberek, akik úgy döntenek, hogy az ászanák és a légzőgyakorlatok segítségével kezdik el az önfejlesztést, választás elé kerülnek. Mit vegyünk fel a gyakorláshoz? Mit viseljünk, hogy jól érezzük magunkat közben és ugyanakkor jól is nézzünk ki?

Az oktatók szerint nincsenek szigorú szabályok a jóga ruhák kiválasztásánál, minden résztvevő a saját ízlése szerint öltözködhet. Ugyanakkor a gyakorlatok sikere nagyban függ az öltözéktől, mivel a túl szűk vagy túl bő ruházat megnehezítheti az ászanák megfelelő végrehajtását. A jóga ruhák kiválasztásának fő kritériuma a kényelem. Ezek nem csúszhatnak, nem szoríthatnak és nem korlátozhatják a mozgást semmilyen testtartásban. Mivel a bő modellekben nehéz fejre állni vagy nyújtózkodni, jobb, ha karcsúsított termékeket választunk.

A tapasztalt oktatók a kezdőknek a szűk ruházatot a biztonság garanciájának tekintik. A szoros jógák ruhák lehetővé teszik, hogy az oktató ellenőrizze a pózok megfelelő végrehajtását, ami segít felgyorsítani a csoport fejlődését.