Hikoki sarokcsiszoló

Nagyon sokoldalú a Hikoki sarokcsiszoló

Legyen szó alkalmi barkácsolásról vagy rendszeres szerelésekről, van egy olyan kivételes eszköz, ami szinte minden kétkezi szakmában megjelenik. A Hikoki sarokcsiszoló sajátos jelleméből adódóan sokoldalúan alkalmazható. Főként vágási célokra lett megtervezve, de gyakran bevethető csiszolásra, polírozásra, lyukfúrásra ugyanolyan lendülettel.

A rácsatlakoztatott tárcsák függvényében lehet vele fát, fémet, téglát, betont vagy más anyagokat szabni, alakítani. A legelső típusok megjelenése óta elég sok idő telt el és a technika rengeteget fejlődött. Ilyen formában a praktikus Hikoki sarokcsiszoló alacsony zajszinttel és hatékony porvédelemmel rendelkezik. Kicsi súlyának hála, még több órán keresztül is lehet vele dolgozni anélkül, hogy az ember keze elfáradna.

A G13STA modell 600 W teljesítménnyel áll a vásárlók rendelkezésére és kedvező ár-érték arányon rendelhető meg. Könnyen szállítható, kompakt gép. A Hikoki sarokcsiszoló remek motorhűtéssel rendelkezik, így nehezen lehet túlhajtani, de azért nem kell ezzel próbálkozni. Valóban kivételes segédeszköz.