német magyar szövegfordítás

Német magyar szövegfordítás anyanyelvi szinten

A világ egyik legfőbb nyelve, közel 100 millió ember anyanyelve, emellett még vagy 80 millióan alkalmazzák naponta. A német magyar szövegfordítás esetén fontos, hogy német ajkú személy végezze, mert a tapasztalatok alapján egy magyar nem képes olyan pontossággal fordítani, hogy az tökéletesen érthető legyen. A Bilingua dolgozói éppen ezért csak anyanyelvi szintű munkatársakkal dolgoznak, az ügyfeleik nagy megelégedettségére.

A német magyar szövegfordítás hitelesített, szakterületeikhez tartoznak a hivatalos iratok, okmányok, bizonyítványok, szerződések, cégkivonatok, jogosítvány, adásvételi szerződések, erkölcsi bizonyítványok és még sorolhatnánk, mert a lista közel sem végleges, valószínűleg bármit is kérünk tőlük, biztosan megoldják.

Megrendelőjük volt már az IKEA, a Brendon, a Konica Minolta, de a Bosch is. Mindegyik elégedett volt az elvégzett munkával. A német magyar szövegfordító munkatársai vállalnak még termékkatalógust, weboldalt, használati utasítást is. Korrektek, alaposak, gyorsak.