honeywell evohome

Okos megoldás a Honeywell Evohome

Rendkívül bosszantó, amikor nem megfelelő a hőmérséklet a lakásban, annak ellenére, hogy a fűtésrendszer és a fűtőtestek is vadonatújak. Akkor mégis mi okozza a hőingadozást? A Honeywell Evohome rendszer elegánsan kerekedik felül a problémán. Minden a fűtésvezérlés hiányában keresendő.
Mert egy dolog a hő előállítása és másik dolog ennek az egyenletes elosztása, vagy igény szerinti biztosítása az épület különböző helyiségeiben.

Persze létezik erre egy analóg megoldás is. Igen, végig kell járni reggel, délben, este a nappalit, a fürdőt, a konyhát, a hálószobát és persze a gyerekszobát, ahol egyenként beállítjuk a fűtőtesteket. Ez a példa csak az alapestere enged rávilágítani.

Sokkal időigényesebb és bosszantóbb, ha egy emeletes házról van szó, ahol 4-5 szoba is található, miközben a többiről még nem is beszéltünk. A Honeywell Evohome kiforrott vezeték nélküli rendszerével, a fűtés egyetlen eszköz segítségével vezérelhető és programozható. Akár az okostelefonunkkal is szabályozhatjuk a zónákra osztott fűtésrendszert.