Orijen kutyatáp

Orijen kutyatáp, bőséges választék az eledelek tekintetében

A Champion Petfoods több mint 25 éve állítja elő a saját maga által gyártott kutyatápokat és macskaeledeleket. Az Orijen kutyatáp a saját gyárukban van előállítva, az alapanyag beszerzésének minden mozzanatát ellenőrzik és figyelik, legyen szó az állatok neveléséről, kifogásáról, szállításáról.

Számos típust előállítanak, mint a gabonamentes eledelt, ami 6 féle halból készül, túlsúlyos, felnőtt és idősebb ebeknek való tápot, minden méretű és korú kutyának megfelelőt, kölyökkutya táplálására alkalmasat, valamint könnyen emészthető típust. A kínálatban megtalálható az összes típusú, felnőtt kedvenceknek gyártott minden szükséges tápanyagot tartalmazó száraztáp is.

Kiszerelésüket tekintve, a következő méretben vásárolhatóak meg a webtap.hu webáruházban: 0,34 kg, 2 kg, 6 kg és 11,4 kg. A tápok tartalmaznak vitaminokat, nyomelemeket, különböző zsírsavakat az állatok egészségének megőrzése érdekében. Az Orijen kutyatáp kínálta választékból minden tulajdonos talál a kedvencének megfelelő eledelt.