Pandora karkötők

Pandora karkötők charmokkal és önmagukban

Az ékszerek terén is mindig vannak aktuális nagy kedvencek. Ilyenek többek között a Pandora karkötők is. Ez nemcsak annak köszönhető, hogy nagyon szépek és értékesek, hanem a roppant népszerű charmoknak is. Ezeket ugyanis valamelyik csodálatos karkötőre lehet aggatni, kialakítva egy teljesen egyedi ékszert.

A Pandora kollekciókban azonban természetesen olyan darabok is bőven helyet kapnak, amelyeket önmagukért szeretünk. A kézzel megmunkált karkötők csodálatos fémárnyalatokban kaphatóak. Sterling ezüst, Pandora Rose, 18 karátos arannyal futtatott Pandora Shine, 14 karátos arany, színes fonott bőr és szövet Pandora karkötők, karperecek tucatjai gazdagítják a kollekciókat.

Ezeket pedig a csillogó kövek, eleven tűzzománc bevonat és gravírozott üzenetek teszik még különlegesebbé. A Pandora karkötők közül némelyik ikonikus zárral vagy hengerzárral és néhány lakatzárral van praktikusan díszítve. Viselhetőek magukban vagy személyre szabott összeállításokban, esetleg halmozva. Mindegyik megoldás tökéletes.