Samsung telefonok

Páratlan példányok a Samsung telefonok

Ön is imádja az Android rendszerrel működő készülékeket, ezúttal pedig egy igazán csúcskategóriás termék mellett szeretné letenni a voksát? Ez esetben a Samsung telefonok között érdemes keresgélnie!

Ugyanis a kozmosz fekete Galaxy S20 Ultra kimondottan olyan extrákkal rendelkezik, ami minden bizonnyal lekörözi a vetélytársakat. Kezdve például az 5G felszereltséggel, ami még igazi ritkaságnak számít. Persze kiemelkedik a képernyő aránya is a Samsung telefonokhoz képest.

A 6.9 inches kijelző ugyanis 89.9%-ban arányos magával a telefonnal, tehát mindössze egy roppant vékony kávát találhatunk. Továbbá, igazi ritkaságnak számít a Li-Po 500 mAh akkumulátor, a hosszú üzemidő biztosítója. A pontot az i betűre viszont a 108 MP kamera teszi fel, ami képes tökéletesen megörökíteni a fontos pillanatokat.

Amennyiben mégsem nyerné el a tetszésünket ez az igazi luxusnak mondható mobil, tovább keresgélhetünk a Samsung telefonok között. Hiszen olyan remek ajánlatokkal találhatjuk még szembe magunkat, mint a Galaxy Note 10 plus, vagy éppen a Galaxy S20+.