pénztárca

Pénztárca időtálló textúrával

A kiegészítők sokat elárulnak a tulajdonosukról. Nem kivétel ez alól a pénztárca sem. Előfordul, hogy üzleti ebéd vagy hivatalos vacsora közben nyúlunk érte, ezért fontos, hogy stílusosan nézzen ki. Vásárláskor érdemes odafigyelni a szóban forgó modell esztétikájára, valamint a felhasznált anyag típusára. A természetes bőrt tartják a legstílusosabbnak, de magának a bőrnek a minősége is nagyon fontos.

Általában naponta többször is elővesszük a táskánkból, emiatt az olcsó bőr gyorsan elhasználódik. A legjobb választást a hüllők bőréből készült pénztárca modellek jelentik. Először is, ezt az anyagot az átlagon felüli tartósság jellemzi. Az állati bőrből készült pénztárca évekig szolgálja a tulajdonosát, még akkor is, ha az nagyon gyakran használja.

Másodszor, a hüllők bőre olyan anyag, ami nemcsak a fizikai kopásnak, hanem a változó trendeknek is ellenáll. Függetlenül az uralkodó divattól, minden időben a jó ízlés mutatója. A belőle készült kiegészítők, mint amilyen a pénztárca is, jól illenek mind a hivatalos, mind a lazább öltözékekhez.