akkus csavarbehajtó

Praktikus szerszámgép az akkus csavarbehajtó

A lakáson belül vagy az udvaron, esetleg a műhelyben mindig akad valami tennivaló. Amennyiben szeretnénk gyorsan végezni a kinézett feladatokkal, akkor nincs más dolgunk, mint kézbe venni a megfelelő eszközt és belevetni magunkat a munkába. Az akkus csavarbehajtó egyértelműen az a szerszámgép, ami nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. A hagyományos kézi eszközöket gyorsan leváltotta a nagyfokú praktikumával.

Legyen szó egy kép felrakásáról, szekrény összeszereléséről az akkus csavarbehajtó megfizethetetlen segítséget nyújt. Általában ezek a rendszerek alkalmasak fúrásra is, csak a fejet kell kicserélni ebben az esetben. A gyárilag beépített LED segédfénnyel a munkaterület jó megvilágítást kap, hogy mindig lássuk, pontosan mit csinálunk.

Az erős motor több fokozattal van ellátva és hátramenet szintén van rajta, ami megkönnyíti a dolgunkat. Az akkus csavarbehajtó egyszerűen szállítható a mellé kapott táskában. Némelyik variánshoz nem jár alapból az energiaellátó egység, ezért erre figyeljünk oda a vásárlás során, hogy a kiszállítást követően ne érjenek bennünket meglepetések!