Mátraszentisván Sípark

Remek élményeket nyújt a Mátraszentisván Sípark

A téli szezonban nagyon sokan vannak, akik úgy döntenek, hogy lemondanak a kirándulás öröméről és inkább a kellemes meleg lakásban vészelik át az időszakot. Belegondolva abba, hogy több hónapról van szó, azért érdemes lehet kicsit átértékelni ezt a hozzáállást és mégis a Mátraszentisván Sípark mellett voksolni. Ha kedveljük a testmozgást és szeretjük összekötni kellemes élményekkel, akkor ne várjunk tovább, hanem ragadjuk meg a lehetőséget, hiszen még van időnk a tavasz megérkezéséig!

A Mátraszentisván Sípark nagyon modern felszereltségének hála, még az aktuális csapadékhiány sem jelent problémát, ugyanis folyamatosan dolgoznak a hóágyúk, így biztosítják a lejtők kifogástalan állapotát.

Egyértelműen gondolni kell a pihenésre is, persze kényelmes környezetben, amit a Kétkerék Vendégházban biztosítani tud a Mátraszentisván Sípark közelében. Nem gond, ha kicsit átfázunk a csúszkálás közben, mert testet-lelket felmelegítős szauna vár minden érdeklődőt, a komfortos szobákon és svédasztalos reggelin túl. Ami pedig az árakat illeti, azok is rendkívül barátságosak.