Rugalmas és biztonságos áruszállítás

A fuvarozó cégek között rengeteg különbség van. Elég csak szemügyre venni a kínált szolgáltatásokat. Nem mindegy, hogy milyen formában történik az áruszállítás. A Palmsped igyekszik minél kedvezőbb feltételeket biztosítani a partnereinek. Az üzletpolitikájukhoz hozzátartozik a folyamatos kapcsolattartást. Ennek köszönhetően, az ügyfél folyamatosan tájékoztatva van a szállítmány állapotáról és hollétével kapcsolatban.

Az áruszállításhoz nincs szükség semmilyen speciális módszerre, csupán tapasztalatra, jó kapcsolatokra, gyors ügyintézésre és egy gördülékeny csapatra. A Palmsped ezek közül minddel rendelkezik. A gépjárművezetők rendelkeznek minden szükséges engedéllyel ahhoz, hogy a speciális áruszállítás se okozzon gondot. Az évek során kiépített logisztikai rendszer révén, naponta indulnak szállítmányok szerte Európában. A kiemelt országokban még inkább gördülékenyebben megy az ügyintézés, a megbízható kapcsolatok révén.

Nem kell aggódni a késés miatt, mert nem történik semmilyen fennakadás. A szolgáltatások közül is többfélét lehet választani. A komplett közúti áruszállítás nagyon jól fog jönni abban az esetben, hogyha szükség van az adott jármű teljes kapacitására. Az sem ritka, hogy az utolsó pillanatban derül ki a szállítandó áru mennyisége. Így a kevesebb tranzitidőnek köszönhetően, garantálni lehet a gyors áruszállítást. A kiemelt országokon kívül is megvalósíthatóak a fuvarok.

Napi szinten történik áruszállítás például Portugáliába, Spanyolországba, Finnországba. Azok a szállítmányok, amelyek nem kell megtegyenek több, mint 700 km-t 1 napos tranzit idővel érnek célba. De mitől válik még inkább rugalmasabbá és biztonságossá az áruszállítás az ügyfeleknek? A kiegészítő szolgáltatások szintén megannyi lehetőséget kínálnak, amelyek nem fognak plusz költségeket felemészteni. A raktározás megszervezésétől elkezdve, a behajtási engedély ügyintézésén keresztül, egészen az optimális túratervek elkészítéséig, minden igényelhető. Ezekről részletes leírást lehet találni a palmsped.hu weboldalon.