samsung tablet

Samsung tablet tökéletes kijelzővel

A laptopok viszonylag nagyméretűek, elég nehezen tudjuk magunkkal vinni, pedig ma már szinte sehová nem megyünk a gép nélkül. Viszont a táblagépek esetében ez a probléma nem áll fenn. Mindenki előtt ismert a Samsung tablet.

A Tab S sorozat frissítésének eredményeképpen született meg az S2, ami széria mindent visz. A gyártó nem a külső megjelenésen változtatott elsősorban, mivel fontossá vált, hogy az előállító cégek termékei már külső alapján felismerhetőek legyenek. Persze apróbb változtatások azért vannak, de ezek nem számottevőek. Rendkívül vékonyra készült a legújabb Samsung tablet. Prémium az S széria, mert a legjobb hardverek kerültek a készülékekbe.

Erről biztosítékot nyújt a 8 magos Exynos processzor, 3 GB RAM és 32 vagy 64 GB bővíthető memória. Természetesen, a Samsung tablet sikere a tökéletes kijelző, ugyanis egy OLED panelről van szó. Ez ritkaság a táblagépeknél, de ennek a gyártónak sikerült ezzel dolgoznia. Az OLED technológiának köszönhető a jó kontraszt és a kitűnő betekintési szög.