Johnnie Walker

Skóciának köszönhetjük a Johnnie Walkert

Sokan úgy vannak vele, hogy az igazi whiskey csak skót lehet. Ennek oka pedig nemcsak az alapanyagok minőségében rejlik, hanem a tradícióban is, aminek alapján készül. A Johnnie Walker teljes mértékben eredeti skót whiskey, ami jeles képviselője a Skóciában készült fajtáknak.

Ha számokban szeretnénk kifejezni a népszerűségét, akkor elég annyit mondanunk, hogy évente több mint 200 országba jut el és 130 milliót is meghaladó palackot adnak el belőle. Ezek az igazán sokatmondó számok azonban eltörpülnek azon érzés mellett, amit a Johnnie Walker nyújt. Az íze, a tradíciók, a válogatott alapanyagok, az előállítási folyamat mind-mind egy csepp abban a pohárban, amiben ez a csodás, egyedi ital testet ölt.

A karakteres, aranybarna nedű különleges ízvilágára így nem véletlenül kíváncsiak szerte a világon. A Johnnie Walker egy évszázadok óta verhetetlen győztes ezen ital piacán. Ha még nem kóstoltuk meg, akkor mindenképpen érdemes tenni egy próbát, hiszen meglehet, hogy hűséges rajongóivá válunk a skót legendának.