női kerékpár

Sokféle női kerékpár van a piacon

A bicikli nemcsak mint környezetkímélő közlekedési eszközként van jelen a mindennapi életben, hanem sportolási, kirándulási kellékként is említésre méltó.

Számos női kerékpár áll a szebbik nem képviselőinek a rendelkezésére a speedbike.hu webáruházban, olyan elismert gyártóktól, mint amilyen a Cube, a Lema, a KTM, a Ghost, a Ferrini, a Romet és a Gepida.

A női kerékpár modellek közös vonása, hogy a tervezésük és a gyártásuk folyamán az esztétikum szempontja is fontos szerepet játszik, annak érdekében, hogy a darabok ne csak funkcionálisak, hanem elegánsak is legyenek.

A webshopban megtalálhatóak a különféle stílusú kétkerekű járgányok, legyen szó városi, országúti, hegyi, trekking, cyclocross-gravel vagy összteleszkópos változatokról. A női kerékpár legtöbb fajtája különféle kiegészítőkkel is fel van szerelve. A biztonsági alapfelszereltség mellett gyakori a kormányra szerelt kosár megléte, ami megkönnyíti az útközben megejtett bevásárlások lebonyolítását, de a hátsó oldalsó hordozó megléte is igen praktikussá teszi a járgányt.