rajztábla

Stabil felületet biztosít a rajztábla

Az aprólékos tervezés és a művészet nem mindig tér el egymástól olyan sok dologban. A rajzolás ugyanis történhet mindkét célból, különösen magas színvonalon. Ahhoz, hogy a végeredmény kiváló legyen, egyértelműen jól jön a rajztábla alkalmazása. A minőségi kiegészítőnek kulcsfontosságú szerep jut, amit kár lenne félvállról venni.

Ez a kivételes eszköz voltaképpen egy stabil támasz, ami megtartja a lapot. Ha éppen nincs a közelben egyenes asztal, akkor szinte képtelenség hatékonyan elvégezni a feladatot. A rajztábla révén azonban mindenhová magával vihet a művész vagy éppen tervező egy olyan felületet, ami tökéletes támaszt kínál erre a célra. Az elvárásokhoz igazodva, többféle méret és kialakítás áll rendelkezésre.

Választható például rajztábla csapolt balzafa és bükk furnér komponensekből, de rétegelt lemez szintén alkalmas erre a célra. Fémcsipesz jelenlétében stabilan rögzíthető a munkafelület, amire ezt követően már könnyű lesz dolgozni. A muveszellato.com weboldal olyan egyedi rajztábla felhozatalt nyújt, amiből bárki kedvére szemezgethet.