légitársaság

Strapabíró, korszerű kabinbőrönd

Ha utazunk, akkor szeretjük a fontosabb holmikat folyton magunk mellett tudni, ami természetes, azonban a repülőgépek fedélzetére csak meghatározott méretű poggyászt vihetünk fel. Akkor mi a teendő? Először is tájékozódni kell, hogy az adott légitársaság mekkora kabinbőrönd méretet határozott meg, ami felvihető és ennek megfelelően eljárni.

A taskaweb.hu honlapon megtalálunk egy komplett listát a repülőgép-társaságok aktuálisan elfogadott fedélzeti kézipoggyászok méreteiről, így pontosan fogjuk tudni, hogy milyen táskával induljunk útnak.

Emellett viszont érdemes ellenőrizni a méreteket a foglalás előtt. Sokszor a kabinbőrönd méretétől függ az utazás hangulata, ezért mindenképpen figyelni kell erre a szempontra!

Szerencsére több helyről is szerezhetünk információkat, amelyeknek a segítségével elkerülhetjük a kellemetlenségeket a reptéren. Az egyik az említett remek weboldal, ahol sokféle kabinbőrönd megvételére van lehetőségünk. Modern, strapabíró modelleket találunk a termékpalettán, amelyek sok évig kiszolgálnak majd.