fuvarozás árak

Számoljuk ki most a fuvarozás árakat!

Egy költözés során nagyon fontos, hogy ne legyenek rejtett összegek, ellenkező esetben sokkal rosszabb számokkal kezdjük el az új életünket. Az első összeg, amit fel kell írnunk a füzetünkbe, a fuvarozás árak lesznek. Általánosságban elmondható, hogy minden cég másképp csinálja. Vannak, akik óradíjat számítanak fel, ami főleg a kisebb költözéseknél szokott működni.

Ellenkező esetben folyton azt fogjuk lesni, hogy már hány órája pakoljuk a dobozokat. A másik árszabási módszer a fix alapú megállapodás. Ennek a menete még az előbbinél is egyszerűbb. Nincs más dolgunk, mint felvenni a kapcsolatot a céggel, majd megbeszélni a részleteket.

Meg kell adnunk a honnan hová címeket, az emeletet, hogy van-e lift és a megközelíthetőséget. A cég ezután minden egyéb apróságot is megnéz, majd egy olyan árat számol fel, ami nekünk is kedvez és nekik is megéri. Innentől kezdve a fuvarozás árak személyre szabottá válnak. Tehát ajánlott felvennünk a kapcsolatot valamelyik céggel. Legutolsó esetben rábízhatjuk az ismerősökre is.