betonfesték

Széles körben szükséges a betonfesték használata

Sokaknak meg sem fordul a fejében, hogy mennyi alkalommal lehet szükség speciális festékekre. Például itt a betonfesték, amit a raktáraktól kezdve a járdákig, számos helyen hatékonyan lehet használni. Gyorsan szárad, kiemeli a határokat. Tökéletesen alkalmazható parkolók felrajzolásához kültéren és beltéren egyaránt, kerékpár útvonalak elhatárolására, buszmegállók kiemelésére.

A betonfesték a fényes és matt felületeken egyaránt jól fognak, így az épületekben is használhatóak, de a szabadban is. Némelyik esetben betonfesték kell a medence aljára is, vagy a járdaszegély kiemelésére. A járműforgalomhoz használt speciális betonfesték hatékonynak bizonyul a nagyobb ipari létesítményekben is, ahol a közlekedést, a parkolást könnyíti meg, valamint jelzéseket lehet hagyni a primér alapanyag tárolásától kezdve, egészen a késztermék helyéig. Rengeteg változattal találkozhat a vásárló vagy a felhasználó.

Van oldószerrel eltávolítható változat is, de rendszerint a kopással halványuló betonfesték iránt nagyobb az érdeklődés. Ha ellátogat az internetes oldalunkra, garantáltan megtalálja Ön is a kereskedelemben lévő betonfesték változatok közül a célnak megfelelőt. A medence- és teraszfestéken túl, létezik minőségi, garázsban és műhelyben használható padlófesték is, ami szintén ezt a kategóriát erősíti. Néhány ezresből már meg is veheti az 1-3 literes kiszereléseket, amelyek rugalmasak, jól tapadnak, hamar száradnak. Webáruházunkban a Sigma, a Decora, a Caparol, a Supralux, a Düfa és a Héra képviseltetik magukat ezen a téren.