Honeywell okos termosztát

Távolról vezérelhető T87 Honeywell okos termosztát

A folyamatosan fejlődő technikai megoldásoknak köszönhetően, már elérhető, hogy életünk sokkal kényelmesebb legyen, mint eddig valaha. Talán nem véletlen, hogy a fűtés az, ami elsőbbséget élvez az optimális körülmények megteremtésében. A mérsékelt égövön erre kiemelt szükség van az évnek legalább felében. Ha rendelkezésre áll egy Honeywell okos termosztát, máris sokat tettünk azért, hogy a takarékosság útjára lépjünk.

Ezen kivételes termékek fő előnye, hogy előre beállított program szerint működnek, illetve igény esetén távolról, internet hozzáférés mellett vezérelhetőek. A Honeywell okos termosztát egyszerűen munkába állítható és hasznos segítséget nyújt az évek során.

A T87 típus előre beállított programját kézzel lehet felülbírálni, amennyiben nem kínálkozik lehetőség az online módban történő szerkesztésre. Már azzal jelenetős megtakarítás érhető el, ha a lakást egyetlen zónaként kezeljük. A T87 Honeywell okos termosztát további egységekkel BDR relémodul és GATEWAY internetes hálózati modullal kell kiegészítésre kerüljön, ezek külön rendelhetőek meg hozzá.