Teherautó bérlés Budapest egész területén

A költözéshez nem elegendő a személygépkocsi, hiszen a bútorok, nagyobb elektronikai gépek szállítása sokkal méretesebb járműt igényel. A teherautó bérlés Budapest környékén ilyenkor nagyon jól jön, hiszen akár 1-2 fuvarral is megoldható a tárgyak biztonságos elszállítása.

A teherautó kölcsönzés akkor is roppant hasznos, amikor vidéki munkát kell elvégezni, esetleg egy áruszállítás esedékes. A Green Autókölcsönzőnél többféle méretű, B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, kitűnő állapotú teherautó bérlésére van lehetőség. Vannak olyan esetek, amikor nagyobb, vagyis 3,5 tonna feletti gépjárműveket igényel egy-egy munka. Ennél a vállalkozásnál nagyobb teherautók is kölcsönözhetőek a robusztusabb terhekhez.

Az sem jelent gondot, ha az ügyfél nem rendelkezik a kategóriának megfelelő jogosítvánnyal, mivel a teherautó bérlés Budapest területén sofőrrel együtt is megoldható a Green Autókölcsönzőnél. Ha szeretne még többet megtudni, keressen rá a greenautokolcsonzo.hu weboldalra, ahol további információk várják!