Thesera

Thesera – lifting hatás tű nélkül

A dél-koreai szépségápolási márka a bőr alapvető problémáinak és egészségének javításával foglalkozik. A Thesera termékek páratlanok az egész világon. Ezeket egy neves kutatócsoport hozta létre azzal a gondolattal, hogy a szépség fájdalom és tűk nélkül is elérhető. A márka egyesíti a kozmetika és az orvostudomány erejét, hogy a bőr egészséges és szép maradjon. A nagy népszerűségnek örvendő bőrbe olvadó szálakat, amelyek a szemkörnyék, a homlok és az ajkak ráncait emelik és töltik fel, szintén a Thesera kutatócsoport fejlesztette ki.

Ez a legújabb generációs, tűszúrás nélküli, teljesen biztonságos, klinikailag bizonyított és nem invazív kezelés a magyar hölgyek szívét is meghódította. Ez az eljárás a szálak feloldódásán alapuló hatást hoz létre, mert behatol a bőr rétegeibe és feltölti a bőr alatti területeket. Az eljárás után az arcbőr láthatóan teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá válik. Emellett a Thesera L. Lifting Kezelés Szett termékei kisimítják az arc kontúrjait és tónusát, valamint összehúzzák a pórusokat.

Látható eredményeket produkálnak a Thesera termékek

Webshopunk a kiváló minőségű termékekkel büszkélkedő dél-koreai márka kozmetikumainak nagy választékát kínálja. Az egyedülálló Thesera komplexek segítenek meghosszabbítani a fiatalságot és felvenni a harcot a meglévő, korral járó elváltozások ellen. A vállalat kozmetikumai világszerte keresettek a vásárlók körében, mivel bizonyítottan lenyűgöző eredményeket érnek el. A katalógusunkban csak eredeti terméket kínálunk, amelyek látható eredményeket hoznak, revitalizálják és megfiatalítják a bőrt.

A Thesera kozmetikai márka azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hatékony kezelést hozzon létre a fiatalos bőrért. Ezzel a programmal lenyűgöző hatást érhetünk el anélkül, hogy fájdalmas injekciókra vagy műtétre lenne szükségünk. Nincs bőrsérülés vagy komplikáció és allergiás reakció vagy irritáció sem. A Thesera egyedülálló termékeket alkot, amelyeket az életkorral összefüggő bőrelváltozások elleni küzdelemre terveztek. A használatukat már 25 éves kor után el lehet kezdeni, a bőr idő előtti öregedésének megelőzésére.