körkivágó

TLS VIPER körkivágó a lyukfúrás mestere

Egy szépen burkolt helyiség nagyon vonzó látványt kínál, viszont sok esetben utólagos megpróbáltatásokat is rejthet. Legyen az egy konnektor felhelyezése, netán vezetékek átjuttatása egyik szobából a másikba, minden esetben gondoskodni kell róla, hogy a legkisebb sérülés okozása mellett történjen a művelet. A TLS VIPER gyémántszemcsés, nagyteljesítményű körkivágó egyértelműen ezért született meg.

A termék megalkotásánál kifejezetten a csúcsminőség megteremtése volt a cél, amit szem előtt tartottak a szakemberek. Garantáltan nem okoz csalódást ez a körkivágó, ugyanis minimális anyagveszteséggel dolgozik, mindezt állandó és stabil teljesítmény mellett. Az alapból hosszú élettartam tovább növelhető, amennyiben a fúrások során megfelelő mértékű hűtés valósul meg.

Ezt vízzel vagy speciális hűtőgyantával lehet biztosítani. A körkivágót profi és kezdő szakik egyaránt könnyen tudják alkalmazni. A felcsatlakoztatásához M14-es menetre van szükség. Többféle átmérőben áll rendelkezésre, így biztosan megtaláljuk azt, amire szükségünk van a kívánt munka kivitelezéséhez.