WizzAir kézipoggyász

Trendi kinézetű WizzAir kézipoggyász

Sokak kedvelik a repülővel történő utazást, mert ez lényegesen gyorsabb és kényelmesebb, valamint nem utolsósorban biztonságosabb, mint az autó. Ha ezt a légitársaságot választja, a WizzAir kézipoggyász egyetlen példányát viheti fel a fedélzetre, ami 40x30x20 cm méretű. Persze, amennyiben a két kézipoggyászos elsőbbségi beszállás szolgáltatást veszi igénybe a repülőjegye mellé, akkor 2 koffert vihet fel a fedélzetre.

Az egyik a már említett paraméterekkel rendelkező, a másik pedig egy 55x40x23 cm méretű, maximum 10 kg súlyhatárig. Mindenképpen érdemes figyelni ezekre a szabályokra, mert ellenkező esetben büntetésekre is lehet számítani. WizzAir kézipoggyász vásárolható a taskam.hu webshop kínálatából is, ami azért jó, mert így otthon, a számítógép előtt ülve választhatjuk ki a nekünk legjobban tetsző modellt.

Trendi kialakítású, praktikus és időtálló modellekről beszélünk, amelyek nem is kerülnek túl sok pénzbe. Erről Ön is meggyőződhet, ha megtekinti a webáruház WizzAir kézipoggyász kínálatát.